Yorum Yaz (0 Yorum)
 
özeti:
Yorum Yap

13 Yorum Yapıldı
  1. Asu: Galo defol
  2. efsu: Yeni 2.fragman süper nihayet Fikret gidiyor.Bu dizi bitmez arkadaşlar bazı yorumlarda ve yazılarda final yapacak diye yazıyor.Daha çok şey var.Yaşanacak aşklar Turkan teyzeyle hulisi bey denizle sude bence olmalı.Defnenin annesi ve babası ortaya çıkmalı.Her an patlamak üzere olan bir sır var ortada.Sezon finali olur.Onun için içimiz rahat olsun.Daha defnenin hamileliği var inşallah daha ne olsun.
  3. KİRALIK AŞK TUTKUNU: Ben bu dizinin hastasıyım. Gerekirse Ömer ve Defne için ölürüm. O fikretide öldürürüm. yolarım onu defooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool fikret zaten gelmen hataydı
  4. Asu: Fikret çok yüzsüzsün ömer selim e ne dedi biririn sevgilisi varken başka birinin ona asılmasına tahamül edemem dedi.şimdi aynı şey fikret için geçerli bakalım ömer bu söylediginin arkasında durucakmı
  5. Asya: Elifcim yorumundan birsey anlamadim, ne demek istedin? Defnenin ailesi niye cikiyo?
  6. Elif: Fikret diziden çıksın konu istiyorsanız defnenin ailesini çıkartın nişanlı olduğunu bildiği halde sinir bozucu
  7. Asya: Resmen bu fragmani beni kalpkirizi gecirmem icin verdiler. Ne demek ben hoslaniyom, nisanlili olduklarini bile bile. Galos serefsiz. Bu nasin misafir oyuncu gelen gitmiyo. Deniz 15 bølumde geldi hala misafir.neyise denizi bosverdim galosun misafirliyi uzadikca uzadi. Øffffff sinir ettiniz.
  8. efsu: Şu fragmanı yayınlayın artık.İzleyiciye bu yapılmaz resmen fragman diye inletiyorsunuz nasıl olsa bölümünde yayınladığınız fragmanla bir ilgisi yok.2 saatlik bir bolumde defne ve Ömere ayrilan süre 20 dakika 22 saniye gibi birşey.
  9. Asya: Fragmani verin ya catlacik beklemekten.
  10. Asya: Ben koldumesini hic anlamadim. Sinannin dugunuyse sudeyle devlenmesi gerekli dugmeyi sinan taksin, iyide sinanda yasemini seviyom diyo, bence ømerin dugunu ømere takacak amcasi. Ters køse yapip meric acemi sinani sudeyle, ømeri galos la evlendirmesin, ozaman meric hanim biz izleyici olarak valla seti basariz yapimciyi senaristi kim alir elimizden bilmem. Biz simden uyaralimda gerisini kendiler dusunsun.
  11. İsimsiz: Ömer defin tatil çıksın aşklarinı yaşasın sude ve Deniz rahat vermezler sude
  12. İsimsiz: Ömer defin evlensin
  13. Asya: Ben yaziyom ama bosa kurek cekiyoruz. Yazdiklarimiz yayinlanmiyor. Fragman tv calisanlari sizden cok sikayetciyiz. Bøyle olmaz. Biz dizimiz bitmesin reytinkleri yukselsin deye cabaliyoruz. Seviyoruz bitmesin istiyoruz. Sesimizi star tv, yapimciya, sanerise duyurmuya calisiyoryz. Ama siz bøyle yaparsaniz izleycimi kalir. Belki bunuda yayinlamasiniz, kim bilir. Ama kiralik ask final olmasin.