Yorum Yaz (0 Yorum)
 
özeti:
Yorum Yap

13 Yorum Yapıldı
  1. Asya: Øffff ki øfffff 2 hafta nasil gecerki? Defne yuzune botoks mu yaptirdi ne yuzundeki cukur azalmis. Defne bazen cok saf gine inandi sudiye. Sudenin ømerle konusmasini izlediniz deyilmi. Defniye gine køtuluk yapmasin. Ayni yerde calismasi hic iyi olmadi bence.
  2. İsimsiz: Offf daha cok var yılbaşına özel bir bölüm çekilse iyi olurdu izlemeye değer bir sey olurdu ekranda bu bölüm süperdi gelecek bölümlerde aşk kokulu olsun ve artık böyle devam etsin defne senarist bozmasın lütfen yanlız sacma olan tek şey gudu
  3. melisa: omer defne sizde hayrikasiniz filiminizde
  4. kimiya: Hr bolumubiribirindenguzel
  5. sevim: hee bi de Barış Arduç fragmanda asansörde "duydum " derken o duruş yüz ifadesi bana Nejat İşler i hatırlattı. bi de yılbaşı kurası çekilişinde Defnenin bileğinde Ömer in hediyesi mi var?
  6. Kökə: Qaliba iyi şeyler olacaq bu bölümde
  7. Asya: Isi gucu biraktik ømer defne diye tuturduk bakalim neriye kadar. Bu dizi biter de baska baska artizlerde dizi yada filim de oynarlarsa bizim ciftekumrular acaba bukadar severmiyiz diye dusunuyorum. Yaza ømerin baska pilanlari varmis.sinama filimi gibi, insallah yine defneyile oynar. firagmana gelirsek defne ømerin pesinde biz tersini istemistik. Bu senerist bizi hic duymuyomu? Ben søyle dusunuyom, defne herseyi anlatsa ømere tabi o da anlasa defnenin mecbur kalip bu ise girdiyini. Sonra bunlar gizlice evlense. Nerimandan ve diyerlerinden intikam alsalar tabi onlari sasirtarak. Benimki bi fikir sanarist hanim.
  8. Isimsiz: Filim cok guzel
  9. almanyali: Valla cok guzel gozukuyor insallah ayrilmazlar.bu diziyi cok sevdik. Omer biraz defnenin kiymedini bilse iyi olur
  10. HELÌN: Supet bir dizi.....♥♥♥♥♥♥
  11. Asya: 2. Fragman guzel gørukuyo, beraber mi calisiyorlar ne? Ingiliz firmasi defneyide istemis sanirim.
  12. Sedef: Ehhh bakalim ikinci fragman Az buçuk biseye benziyo sanki
  13. İsimsiz: bak bu baska duydular sesimizi oleeeey